Welke Pastasaus Voor De Italiaanse Pasta?

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta

Welke Pastasaus Voor De Italiaanse Pasta?

De meest populaire Italiaanse pastagerechten zijn die bereid met de "pure" tomatensaus. Deze saus, meestal bereid met tomaten, basilicum en olijfolie, staat bekend om zijn gebruik in vele heerlijke Italiaanse gerechten. Het is ook een favoriet van veel mensen, vooral degenen die van zeevruchten houden. Dus, wat is het beste Italiaanse pastagerecht dat kan worden bereid met deze geweldige saus? De "pure" Arrabbiata, of authentieke Italiaanse tomatensaus, is eigenlijk vrij eenvoudig te bereiden: je hoeft alleen maar tomaten, basilicum, olijfolie en zout aan kokend water toe te voegen, enkele minuten te laten trekken en dan te proeven!

Wat betreft de "pure" saus voor de Penne all'Arrabbiata, deze is ook vrij eenvoudig te bereiden. Het enige wat je hoeft te doen is olijfolie aan kokend water toe te voegen, te roeren tot een gladde massa, gehakte champignons toe te voegen en te bakken tot ze doorschijnend zijn en enkele stukjes vet op de bovenkant van de champignons verdwijnen Novusventus.shop Pasta saus. Voeg vervolgens geraspte penne pasta toe en laat het sudderen. Serveer het met je favoriete knapperige brood en je zult binnen no-time genieten van je heerlijke Penne all'Arrabbiata!

Om de "pure" saus te maken, hoef je alleen maar de schil, het sap en de zuurgraad van vier verschillende soorten tomaat toe te voegen, behalve de zwarte peper, en deze te koken om het sap te extraheren. En misschien wilt u ook wat peterselie, gehakte basilicumblaadjes of munt overwegen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Voeg vervolgens een beetje olijfolie toe aan de pan en bak de champignons zachtjes tot ze bijna helemaal gaar zijn. Voeg wat geraspte kaas toe en je bent klaar om te genieten van je romige en cheesy Penne all'Arrabbiata.

Klik hier om meer te lezen: Novusventus.shop